Podróże bez glutenu

jak_sie_przygotowac_do_urlopu_153436W tej części mojej strony, skupimy sie na bezpiecznych dla nas podróżach. Jeszcze 3 lata temu nie zastamawiałam sie wybierając hotel czy bede miała co w nim zjeść, teraz TAK!  Nie ukrywam, że sprawia mi to problem. Spróbujmy wspólnymi siłami stworzyć bazę bezpieczych punktów kulinarnych dla nas – BEZGLUTENOWCÓW .

Dzielcie sie swoimi spostrzerzeniami, doświadczeniami pisząc na mojego maila aga@bezglutenek.pl, udostępniając Wasze informację napewno je podpisze Waszym nickiem.

 

One Comment Add yours

  1. Agnieszka Dubowska napisał(a):

    W tym miesiącu brałam udział w XXVII Ogólnopolskiego Festiwalu Teatrów Dziecięcych i Młodzieżowych HECA 2016 w Płocku, zostaliśmy zakwaterowani w Ośrodku Mazowsze w SOCZEWCE k/Płocka. Byłam bardzo mile zaskoczona 🙂 Na śniadanie schodziłam ze swoim chlebem bezglutenowym na który mogłam położyć prawie połowe produktów, które znajdowały sie na stołach, a mianowicie sery żółte, białe, białe ze szczypiorkiem, jajecznica, warzywa – fakt wędlin nie jadłam. Jeśli chodzi o obiad wystarczyło porozmwiać z Panią kierownik kuchni i otrzymałam schab ( z przypraw: sól i pieprz) i usmażony bez panierki na oddzielnej patelni. Podany z ziemniaczkami i sałatą ze śmietaną – był pyszny. Serdecznie polecam to miejsce i dziekuję Ośrodek Mazowsze w Soczewsce k/Płocka

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *